Božić s Becićima

Ove smo godine nadolazeće blagdane odlučili obilježiti na poseban način – prvi put organizirali smo školski advent BOŽIĆ S BECIĆIMA koji se održao 15.prosinca u našem školskom dvorištu.

Već polovicom studenog počele su pripreme za ovaj veliki dan. Učenici su sa svojim učiteljima i roditeljima na radionicama izrađivali božićne ukrase i pravili fine kolačiće koji su se mogli kupiti na razrednim štandovima.

Osim kolačima, posjetitelji su se mogli počastiti i drugim mirisnim i vrućim adventskim jelima i pićima koje smo pripremili. Postavili smo i prigodno mjesto za slikanje za male i velike, a posjetitelji su mogli sudjelovati i u tomboli!

Cijelu večer na pozornici se održavao prigodni božićni program. Veliki i mali zbor pod vodstvom učiteljice Petre Španić pjevao je svima nam znane božićne pjesme, a učenice Helena Kosina, Sunčica Vidaković, Mia Vrebac i Ena Maltašić imale su solo nastupe i otpjevale nam neke od božićnih klasika.

Učenice dramske skupine pod vodstvom učiteljice Ive Čerine Čajkovac izvele su nam igrokaz Poseban dar. Program je završio gostujućim glazbenim nastupom Rujane Lakotić, učenice 8.r. Osnovne škole Dobriše Cesarića, i Fabijana Kačavende, učenika 3.r. Matematičke gimnazije. A cijeli božićni program vodio je dobro nam poznati voditeljski dvojac – Neva Savić i Niko Kurtović.

Hvala vam što ste uz nas obilježili prvi Božić s Becićima! Nadamo se da ste uživali i da ste kućama otišli s osmijesima na licima.

Želimo zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i izvedbi ovog događaja: učenicima i njihovim roditeljima, bakama i djedovima te svim zaposlenicima naše škole. Uživajte u nadolazećim blagdanima…Vidimo se sljedeće godine!

Sretan Božić i sve najbolje u nadolazećoj godini žele vam vaši Becići!


Komentiraj

Design a site like this with WordPress.com
Započnite